Søgeresultat opdateret
A-kasse filter:
Priser sidst opdateret februar 2020


Mangler vi en a-kasse på listen? Tip os.

Hvor længe skal man være medlem af fagforening for at få hjælp?

Fagforening - AF - 25. januar 2018

Mange vil gerne vide hvor længe man skal være medlem af en fagforening for at få hjælp. Svaret er individuelt, men langt de fleste fagforeninger tilbyder hjælp så snart man er meldt ind.

Det er blot at klikke sig ind på deres hjemmeside og ringe til dem og spørge om man kan få hjælp hvis man melder sig ind med det samme.

Frie tilbyder fagforening for bare 69,- pr. md. - Annonce:


Forskel på hjælp fra fagforening og hjælp fra a-kasse
At man kan få hjælp fra sin fagforening er ikke det samme som at være dagpengeberettiget. Forskellen på a-kasse og fagforening er som bekendt at fagforeningen hjælper med juridiske tvister og arbejdsforhold, mens du er i arbejde, mens a-kassen udbetaler dagpenge hvis du bliver arbejdsløs.

Fagforeningen varetager dine interesser og skulle du komme ud i en tvist med din arbejdsgiver vil fagforeningen ofte kunne hjælpe med juridisk bistand og vejledning. Priserne på fagforening svinger og nogen ligger på under 100,- om måneden mens andre kommer op på 400,- eller mere om måneden.

De fleste fagforeninger tilbyder også en række fordele til deres medlemmer. Det kan være i form at kurser, billigere forsikringer eller ligende. Derfor kan der være andre gode grunde end juridisk hjælp fra fagforeningen, til at melde sig ind.

Annonce:Senest opdateret 25-01-2018.