Den billige a-kasse

A-Kasse - AF - 6. januar 2018

Her på siden finder du løbende en oversigt over billige a-kasser, så du let kan finde en a-kasse der er billig. Der er en del at spare fra den dyreste til den billigste a-kasse og skal du også bruge fagforening kan det blive til rigtig mange penge i årlig besparelse. Derfor kan der være god grund til at vælge den a-kasse hvor kontingentet er lavest.

Vis billige a-kasser →

Er den billige a-kasse også den bedste
Det er svært at svare på. De forskellige a-kasser har forskellige tilbud til deres medlemmer, så det kommer lidt an på om du har brug for eksempelvis online kurser eller lignende.

En ting er dog sikkert - der er ikke forskel i den udbetaling du får hvis du bliver arbejdsløs uanset om du vælger den billige a-kasse eller den lidt dyrere. Så skal du ikke bruge andet end en helt almindelig a-kasse forskring, kan du roligt vælge den billigste. Set ud fra størrelsen på din dagpenge udbetaling er den billige a-kasse lige så god som den dyreste.

Tilbyder billige a-kasser også fagforening
Hvis du ikke kun har brug for a-kasse, men også gerne vil være sikret juridisk hjælp hvis du får problemer med din arbejdsgiver, kan det være en god idé at vælge en en af de billige a-kasser der også tilbyder fagforening. I så fald skal du huske at kigget på både akasse prisen og fagforeningsprisen.

Når der kun er tale om a-kasse, konkurrerer a-kasserne på prisen ved at have et større eller mindre administrationsbidrag. Det er administrationsbidraget bidraget de kan skrue på for at gøre prisen større eller mindre. Når der derimod er tale om fagforening er der lidt mere frie priser og derfor er prisforskellen også større, hvis du indregner fagforeningsprisen i den samlede betaling.

Kan jeg blive medlem af den billige a-kasse
Nogen a-kasser er kun for bestemte fag eller grupper på arbejdsmarkedet, men mange af de billige a-kasser er åben for alle. Du kan se i vores oversigt, hvilke a-kasser der optager hvem.

Vis billige a-kasser →

Senest opdateret 06-01-2018.