A-KassePriser.dk

A-kasse priser 2017

Priser på A-kasse kan svinge meget og der kan være god økonomi i at undersøge priserne hos forskellige a-kasser, inden man melder sig ind. Nedenfor finder du 2017 priser for en række af de billigste a-kasser. Klik dig ind på hver enkelt a-kasse for at læse mere.

A-kasse 2017 priser:

A-kasser og Lønsikring

Hos de fleste A-kasser og gennem en række forsikringsselskaber kan man tegne såkaldt lønsikring der er en tillægsforsikring, som sikrer dig en procentdel af din løn i tilfælde af ufrivillig arbejdsløshed.

Hvis din nuværende løn er meget højere end det du kan få på dagpenge, kan du med lønsikring sikre dig en højrere udbetaling hvis du bliver ledig.

Inden du tegner lønsikring er der dog nogle overvejelser du bør gøre dig.

Kvalifikationsperiode
Hvor lang tid skal du betale til tilllægsforsikringen før du er dækket og hvor lang tid skal du have været medlem af en A-kasse for at være dækket.

Selvrisiko
Hvor mange måneder skal der gå efter du er blevet ledig, før dækningen træder i kraft. Ofte er det sådan at du ikke får noget de første par måneder og så har du måske fået et nyt job i mellemtiden.

Dækningsperiode
Hvor mange måneder dækker lønsikringen maksimalt.

Maximal lønsikring
Hvad er det højeste beløb du kan sikre dig. Dette varierer fra forsikring til forsikring.

Prisen
Prisen varier fra forsikring til forsikring.

Andre krav
De fleste af denne type forsikringer har nogle krav til alder og krav om at du ikke må kende til kommende arbejdsløshed. Det kan være en god idé at tjekke præcis hvilke krav der skal opfyldes for at forsikringen dækker.

Hvad betyder administrationsbidrag i forbindelse med A-kasse?

Kontingentet til en a-kasse altså a-kasse prisen - består i virkeligheden af flere ting.

Et eller flere, af staten fastsatte beløb, der er ens for alle a-kasser og så den enkelte a-kasse's administrationsbidrag - altså det bidrag a-kassen skal have til administration.

Til sammen udgør disse beløb prisen for medlemskab af den pågældende a-kasse.

Det er bidraget til a-akassens administration der varierer fra a-kasse til a-kasse og det er størrelsen på dette bidrag der gør at nogen a-kasser er billigere end andre.Informationen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl. Priser for udvalgte a-kasser. Links er annonce links. Sitet er kommercielt.

Kontakt · Persondata politik · Om a-kassepriser.dk · Annononcering